30 Års jubilæum

Fredag den 27. juli 1984 sender DampRadioen den første udsendelse fra studier hos daværende Radio Tidendes lokaler i Hersegade.

Læs mere her.


Denne uges:
Tema & Gæster

Torsdag den 14. december:


KL. 14.30: Dagens Aktuelle Album
KL. 15.30: Dagens Rubrik, Tema: Julens nye melodier 2017
KL. 17.30: Den Klassiske Café, Gæst: Operasangerinde Gisela Stille, Tema: Tryllefløjten
KL. 18.30: Blåt Nyt, Tema: Julemusik
KL. 19.30: Elektroland Special, Gæst: Synth.nl

Lørdag den 18. november:


KL. 08.30: Dagens Aktuelle Album
KL. 09.00: Dagens Rubrik, Tema: Julens nye melodier 2017
KL. 11.00: Radiotransmissioner, Tema: Jazz Club USA #15 & 16 (1951)
KL. 14.00: Musik Portrættet, Gæst:
KL. 15.00: Rundt Om... Gæst:
KL. 16.00: 78'er Ønskekoncerten, Gæst: Kim Sjøgreen
KL. 22.00: Bangs Blå Skab, Tema:

 


Nyt fra Tivoli

Overdådig luksus og nyt samarbejde skal trække turister til Danmark

 

Som et led i Tivolis strategi om at tiltrække flere turister til København og efterkomme den stigende efterspørgsel fra gæster, der ønsker luksusoplevelser, udvider Tivoli nu det prisbelønnede Nimb Hotel med 2000 m2. Udvidelsen er en del af Tivoli Hjørnet, hvor der satses et trecifret millionbeløb, og gæster kan se frem til mere end 20 nye luksussuiter, spektakulær tagterrasse med pool, restaurant og bar.

 

Der indgås et strategisk samarbejde med det fynske renæssanceslot Holckenhavn Slot, hvor man i fællesskab vil tilbyde oplevelser, som købestærke, udenlandske gæster næppe selv havde fundet frem til. Samarbejdet vil være med til at understøtte København og Danmark som en unik destination. Wonderful Copenhagen er begejstret for initiativet.

 

Eksklusive omgivelser med autencitet

Det nye samarbejde betyder, at Tivoli og Holckenhavn Slot i fremtiden kan tilbyde skræddersyede ophold, limousineservice, historiske ture og gastronomi i særklasse, der matcher hinanden og udvider kendskabet til Danmark som turistmål. I første omgang på tværs af Hovedstaden og Fyn. Således kan begge partnere efterkomme den stigende efterspørgsel fra gæster, der søger unikke luksusoplevelser. Holckenhavn Slot byder på en særlig autencitet, der med sine omgivelser og høje gastronomiske niveau imponerer turister fra hele verden.

 

Direktør i Wonderful Copenhagen, Mikkel Aarø-Hansen, siger om samarbejdet:
”Tivolis nye samarbejde med Holckenhavn Slot er en styrkelse af Tivolis – og hele hovedstadens – samlede oplevelsesprodukt og samtidig et interessant eksempel på et tværregionalt turismesamarbejde. Turismen i hovedstaden er i fortsat vækst – alene i 2015 på ca. 7 pct. For at fastholde væksten er det vigtigt, at vi udvikler vores udbud af oplevelser og skaber nye typer samarbejder både i og uden for byen, og her er et godt eksempel på, hvordan det kan gøres.”

 

Slotsejer Christina Hou Holck udtaler:

Det er med stor glæde og store forventninger, at vi ser frem til det kommende tætte samarbejde med Tivoli og Nimb Hotel. Vi glæder os til at kunne tilbyde et helt unikt produkt for vores internationale gæster, hvor de får mulighed for at opleve det bedste af vores hovedstad samt besøge et gammelt renæssanceslot på Fyn, hvor luksus, gastronomi og personlig service er i højsædet.”

 

Nimb på toppen af København
Når Tivoli Hjørnet står færdig i slutningen af 2017, slår Nimb Hotel, der netop er kåret til verdens bedste af Small Luxury Hotels, ikke alene dørene op for nye luksussuiter. På taget af hotellet vil der på et 1300 m2 stort område blive bygget en udendørs pool, en poolbar, solterrasse samt en stor restaurant og bar. Tagterrassen får en unik beliggenhed med udkig til både byen og Tivoli, og vil således også kunne danne ramme om særlige begivenheder og events.

 

Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, uddyber:
”Nimb Hotel får meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu taget skridtet videre og udvider Nimb Hotel. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, men også for at være med til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe. Med vores nye samarbejdspartner på Fyn udvider vi muligheden for at tiltrække flere købestærke turister. Holckenhavn Slot er for mig at se et perfekt match til Nimb Hotel, hvis man ønsker at motivere gæsterne til oplevelser uden for København, og det er jo et af vores mål i dansk turisme.”

 

Lyt til radioen live


Rock BogenKØB BOGEN Fra Prindsen til Roadhouse Læs alt om Roskilde rock fra 60erne og frem til slutningen af 80erne. BOGEN KOSTER 200 KR. Bogen kan købes hos: Roskilde DampRadio Møllehusvej 22, alle hverdage mellem kl. 10 og 15. Eller bestilles via post@roskilde.dampradio.dk.