30 Års jubilæum

Fredag den 27. juli 1984 sender DampRadioen den første udsendelse fra studier hos daværende Radio Tidendes lokaler i Hersegade.

Læs mere her.


Denne uges:
Tema & Gæster

Mandag den 15. januar:


KL. 16.00: Kulturscenen, Gæst: Bent Kava og Per Karlsson, Tema: Kai Norman Andersen 
KL. 18.00: Den Lokale Gæst, Tema: Handicappris, Gæst: Claus Halkjær
KL. 18.30: Det stod i avisen, Tema: Roskilde Avis, januar 1918 
KL. 19.00: Bangs Blå Skab, Tema: To 40 årige klassikere: (Parallel LInes) & Dire Straits  

Tirsdag den 16. januar:


KL. 15.00: Kulturscenen Gæst: Bent Kava og Per Karlsson, Tema: Kai Norman Andersen 
KL. 17.00: Dagens Rubrik, Tema: Buster Larsen, Aktuelt: Socialøkonomiske virksomheder, Gæst: Susanne Lysholm 
KL. 18.30: Radiotransmissioner, Tema: Jazz Club USA #21 & 22 (1951)
KL. 19.00: Det stod i avisen, Tema: Roskilde Avis, januar 1918
KL. 19.30: Rock On Roskilde, Gæst: Teknisk Uheld
KL. 20.00: Rundt om, Gæst: Michael Bertelsen – Radio24syv

 

Onsdag den 17. januar:


KL. 15.00: Kulturscenen Gæst: UkuleHanne og Vino K., Tema: Kai Norman Andersen 
KL. 17.00: Dagens Rubrik, Tema: Buster Larsen, Aktuelt: Socialøkonomiske virksomheder, Gæst: Susanne Lysholm  
KL. 18.00: Den Lokale Gæst, Tema: Handicappris, Gæst: Claus Halkjær
KL. 18.00: Elektroland Special, Gæst: Jon Teknik
KL. 19.00: Den Klassiske Café, Gæst:
KL. 19.30: Dansk Portræt: Tema: Johnny Madsen  

KL. 20.00: Læserbrevet, Gæst:
KL. 20:30: Ugens Skive,Gæst: Helle Hansen

Torsdag den 18. januar:


KL. 15.00: Kulturscenen Gæst: UkuleHanne og Vino K., Tema: Kai Norman Andersen 
KL. 17.00: Dagens Rubrik, Tema: Buster Larsen
KL. 18.00: Musikportrættet, Gæst: Jørgen Klubin 

Lørdag den 20. januar:

 

KL. 09.00: Kulturscenen 
KL. 11.00: Dagens Rubrik, Tema: Buster Larsen 

KL. 12.00: Radiotransmissioner, Tema: Jazz Club USA #23 & 24 (1951)
KL. 13:00: Ugens Skive,Gæst: Helle Hansen
KL. 13:30: Ugens Aktuelle Gæst, Gæst:Carsten Jensen, Tema: Velfærd
KL. 14.00: Rock On Roskilde, Gæst: Teknisk Uheld

KL. 15.00: 78'er Ønskekoncerten, Gæst: Mogens Gaardbo


Jack Daniel’s BBQ - den 06. Januar kl. 18.00

Danskere løber med prestigefyldt førsteplads ved Jack Daniel’s BBQ verdensmesterskaber i USA 
 
Rigtig mange danskere ynder at lægge kød, fisk, frugt og grønt på BBQ’en og Danmark har for nyligt også formået at sætte sig godt og grundigt på verdenskortet i disciplinen. Danske ”Team Smoke it All” tog således guld ved det nyligt afholdte Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue i Lynchburg, Tennesse, USA. Holdkaptajn Mikkel Lund og resten af teamet løb med en førsteplads med deres danske svinemørbrad med bacon og Jack Daniel’s glasering.


Der blev fejret og jublet på klingende dansk, da danske Team Smoke it All for nyligt løb med en førsteplads ved Jack Daniel’s BBQ-mesterskaber: Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbeque i Jack Daniel’s’ hjemby Lynchburg, Tennesse.

Mesterskaberne i BBQ afholdes årligt af Jack Daniel’s i den lille by med et indbyggertal på kun lidt over 6.000 mennesker, der dog vokser med omkring 25.000, når barbecuefestlighederne løber af stablen i slutningen af oktober, og de mange trofaste fans fra hele verden strømmer til byen. Jack Daniel’s World Championsship Invitational Barbeque regnes således som den største barbecue-event i verden.

Dansk home cookin’ med et Jack-twist 
I år var det 29. gang, konkurrencen blev afholdt, og i alt 90 hold kæmpede om titlen som Grand Champion samt de prestigefyldte førstepladser, der uddeles inden for i alt syv kategorier, der alle læner sig op ad Jack Daniel’s fastforankrede BBQ-kultur, hvor den kendte whiskey flittigt anvendes som en ingrediens i discipliner som ’kylling’, ’ribs’ og ’dessert’.
 
Ved årets mesterskaber havde danske ”Team Smoke it All”, med kaptajn Mikkel Lund i spidsen, kvalificeret sig til at deltage i konkurrencen i USA, da de i juli løb med sejren ved det danske mesterskab i BBQ. 
 
”Team Smoke it All” vandt i kategorien ’Home Cookin’ from the Homeland’, hvor teamet havde kreeret en typisk dansk ret med et twist bestående af blandt andet grillrøget svinemørbrad i svøb af hjemmelavet bacon med en AppleJack glace, sprød flæskesvær samt chips af nye kartofler med blue cheese creme og en spæd salat med Jack-syltede æbler og rødløg. 

Bedste placering på amerikansk hjemmebane
Ud over den flotte førsteplads løb holdet desuden med en 17. plads i kategorien ”ribs”, hvilket er den bedste placering, et internationalt hold nogensinde har fået i netop denne kategori.
 
”Vi er naturligvis utroligt stolte af vores førsteplads, men også over den flotte placering i lige ’ribs’-kategorien, som jo nok må betragtes som amerikanernes hjemmebane. Men det var i det hele taget en kæmpe oplevelse at være med i Lynchburg, hvor BBQ-traditionen, som vi holder så meget af, er så utroligt stor,” fortæller holdkaptajn Mikkel Lund.
 
Barbecue er gennem årene vokset støt i Danmark, og der er blevet afholdt DM i Grill i de seneste 9 år. I år var der 23 deltagende hold og omkring 11.000 besøgende
viagra prezzo cialis originale levitra generico kamagra prezzo levitra senza ricetta acquisto kamagra viagra generico viagra originale kamagra gel viagra online cialis 5 mg levitra prezzo comprare viagra comprare kamagra comprare levitra comprare cialis cialis prezzo kamagra oral jelly cialis generico cialis generico prezzo kamagra gel nz kamagra nz comprar kamagra viagra sin censura viagra original cialis originale cialis svizzera kamagra oral jelly kamagra svizzera

 

Lyt til radioen live


Rock Bogen



KØB BOGEN Fra Prindsen til Roadhouse Læs alt om Roskilde rock fra 60erne og frem til slutningen af 80erne. BOGEN KOSTER 200 KR. Bogen kan købes hos: Roskilde DampRadio Vestergade 17 C, alle hverdage mellem kl. 10 og 15. Eller bestilles via post@roskilde.dampradio.dk.